Super-concediu la mare, la Complex Voila Caraiman 3*! Cazare 5 NOPTI pentru 2 persoane in camera dubla! OPTIONAL mic dejun sau demipensiune. Ai acces la piscina si loc de joaca pentru copii. Oferta valabila in perioada 03.05-24.06 si 30.08-20.09!

Lei 395 În loc de 550,00 Lei Cupoane comandate 66 Oraș National
Discount 28% Site expirat

informații

      
 
Cumpara mai multe vouchere si vino cu toata gasca!
Se verifica instant disponibilitatea hotelului!
Selecteaza perioada, numarul de persoane si apasa butonul cumpara! Plata si rezervarea se fac pe loc, si primesti confirmarea rezervarii pe email. Simultan hotelul primeste acelasi email, prin urmare nu este nevoie sa trimiti email/voucher catre hotel.
 Hotel Voila 3* si Hotel Caraiman 3*,sunt situate unul langa celalalt, in zona de nord a statiunii Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, la numai 150 m de plaja.  In apropiere se regasesc cele mai cunoscute cluburi de noapte (Kudos Beach sau Fratelli Beach & Club Mamaia Nord, s.a.), terase etc.
Camerele sunt mobilate practic, cu televizor, minibar şi baie privată si majoritatea camerelor au  vedere spre lacul Siutghiol. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit în toate zonele publice si in camere.
Restaurantele celor doua hoteluri va asteapta cu preparate  traditionale romanesti ce pot fi savurate si pe terasa.

Locație