Adevarul despre relaxare si vindecare! 3 sedinte masaj terapeutic te scapa de durerile de spate si te ajuta sa te detasezi intr-o atmosfera placuta. Magia si stiinta se contopesc in arta masajului si te ajuta sa iti recapeti starea profunda de bine!

Lei 65 În loc de 300,00 Lei Cupoane comandate 30 Oraș Bucuresti
Discount 78% Site expirat

informații

Cand spui masaj te gandesti la relaxare, nu-i asa? Ce ai spune daca de data aceasta imbini utilul cu placutul si in cadrul aceleiasi sedinte de masaj imbini atat relaxarea cat si vindecarea durerilor de spate cauzate de sedentarism!
Inainte de terapie, specialistul nostru analizeaza intai afectiunea pentru  ca apoi sa o trateze prin tehnici de masaj speciale! Astfel tu obtii efectele dorite in scurt timp (eliminarea durerii) iar prin vizite repetate efectul se pastreaza pe termen lung.
Sandal SPA te asteapta cu o gama de tratamente de relaxare si remodelare corporala ( Vis de ciocolata, Tratament marocan, Tratament impachetari, Tratament Bruno Vassari dar si multe altele). Pe linkurile urmatoare poti vedea imagini cu tratamentele efectuate la acest salon.
Lasa-te pe mana specialistilor nostri pentru a te simti rasfatata, revigorata si mult mai frumoasa!

Locație