Indeparteaza tatuajele nedorite, inestetice sau prost realizate cu ajutorul LASERULUI ND: YAG! Alege pachetul pentru 2, 6 sau 8 sedinte! La Clinica TOP SKIN beneficiezi de cele mai bune servicii realizate de medici specialisti!

Lei 280 În loc de 700,00 Lei Cupoane comandate 27 Oraș Bucuresti
Discount 60% Site Valabil încă 41 de ore

informații

Cum se poate indeparta un tatuaj?
Tehnologia din acest domeniu s-a dezvoltat atat de mult incat nu mai este nevoie de o interventie chirurgicala pentru eliminarea unui tatuaj, ci doar de un laser.
Laserul YAG, cu care iti vom scoate definitiv tatuajul nedorit, elibereaza impulsuri puternice de energie pentru a incalzi si a sterge cerneala indiferent de culoarea acesteia. Cerneala este apoi eliminata de sistemul imunitar, imitand decolorarea naturala a pielii pe care timpul sau expunerea la soare ar crea-o. Toti pigmentii tatuajelor au spectre specific absorbtiei de lumina. In cateva sedinte tatuajul va fi 100% eliminate fara a ramane vreo cicatrice.
Ce trebuie sa stii atunci cand vrei sa iti scoti tatuajul cu laser?
Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le ai in vedere atunci cand alegi sa iti scoti tatuajul cu laser:
-vei avea o protectie pentru ochi pe tot parcursul tratamentului
-inainte de tratament ti se va testa reactia pielii la laser pentru a determina cea mai eficienta energie
-impulsurile energetice vor fi transmise prin straturile superioare ale pielii, impulsuri ce vor fi absorbite numai de pigmentul tatuat
-in cazul tatuajelor mai mici, impulsurile vor fi mai putine ca numar, in timp ce in cazul celor de dimensiuni mai mari vor fi mai multe pentru a fi eliminate definitiv. Dupa fiecare sedinta tatuajul tau va deveni din ce in ce mai sters
Ce trebuie sa faci dupa tratament?
Imediat dupa tratament este indicat sa aplici comprese cu gheata pentru a calma zona tratata, apoi aplica o crema sau unguent antibiotic si acopera zona cu bandaj pentru a o proteja.

Locație