Masajul, solutia ideala pentru relaxare, terapie sau eliminarea celulitei! La Diva Salon ai 10 sedinte de masaj la alegere dintre anticelulitic, relaxare sau terapeutic. Pachet ideal pentru rasfatul tau!

Lei 169 În loc de 500,00 Lei Cupoane comandate 21 Oraș Bucuresti
Discount 66% Site expirat

informații

Masajul de relaxare este un masaj general, al intregului corp, care are ca scop eliminare rapida a oboselii, relaxarea musculara si generare a unei stari generale bune. Este extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata.Masajul nu este unul brutal sau dureros asa ca va puteti lasa corpul „sa pluteasca”.
Masajul anticelulitic realizat prin tehnici speciale, are rezultate extrem de bune in combaterea celulitei, tonifiere si remodelare corporala! Activand circulatia sangelui si dizlocand nodulii celulitici, si elimina aspectul de coaja de portocala.
Masajul terapeutic realizat prin tehnici speciale de catre maseuri cu experienta, are rezultate extrem de bune in remodelarea corporala, detensionarea musculaturii si imbunatatirea circulatiei sangvine. De asemenea, masajul terapeutic este benefic si pentru inlaturarea oboselii, ajuta la recuperarea post operatorie si grabeste vindecarea diverselor leziuni.

Locație