Vrei ochelari rezistenti? 178 RON: Ochelari cu Rama de titanflex sau metal din gamele Mediq, Alanie, Hugo Conti (titanflex) sau Enni Marco + Lentile plastic/ sticla cu ANTIREFLEX gama Mediq (protectie pentru lumina artificiala, beneficii estetice si claritate sporita pana la 98%) + Consultatie Optometrica + Montaj + Toc si laveta! Plata in 2 rate egale!

Lei 89 În loc de 267,00 Lei Cupoane comandate 4 Oraș Bucuresti
Discount 67% Site expirat

informații

De cat timp nu ti-ai mai facut un consult oftalmologic? Ai grija de sanatatea ochilor tai si ofera-ti o consultatie pentru stabilirea dioptriilor, apoi prinde cea mai buna oferta pentru perechea de ochelari visata!

Titanflex este un material inteligent cu proprietati de memorare, foarte flexibil. Dupa deformare, revine la forma initiala. Este cea mai usoara si flexibila rama.

Lentilele cu strat antireflex sunt indicate tuturor persoanelor care lucreaza la calculator si citesc in interior la lumina artificiala, conducatorilor auto si celor care privesc la televizor. Stratul antireflex indeparteaza razele incidente cu care ochiul intra in contact (lumina farurilor de la masinile ce vin din fata), ofera o claritate mai mare, mareste contrastul imaginii, indeparteaza oboseala ochilor, asigurand totodata o intretinere mai usoara.

ZipBox.ro si Optismart iti aduc o vedere limpede pentru ca tu sa te poti bucura in fiecare moment de tot ceea ce te inconjoara.

178 RON in loc de 356 RON (Plata in 2 rate egale: 89 RON acum, prin achitarea voucherului, si 89 RON la cabinet!) pentru un pachet ce contine:

Rama de titanflex sau metal din gamele Mediq, Alanie, Hugo Conti (titanflex) sau Enni Marco
+ Lentile plastic sau sticla cu tratament ANTIREFLEX (protectie pentru lumina artificiala, beneficii estetice si claritate sporita pana la 98%) gama Mediq in marja de dioptrii +/-4 sfera si +/-2cilindru
+ Consultatie Optometrica
+ Montaj
+ Accesorii - toc si laveta microfibra

Oferta este valabila pt magazinul deschis pe Calea Mosilor nr 253, pt cel de pe Stefan cel Mare (Sos. Stefan cel Mare nr 44, vizavi de Spitalul Colentina) si pentru sediul din B-dul Ion Mihalache 42 (Piata Victoriei).

Program: Mosilor si Ion Mihalache - Luni-Vineri 10:00-20:00, Sambata 10:00-16:00; Stefan cel Mare - Luni - Vineri 10:00 - 20:00, Sambata 10:00 - 16:00.

Locație