Zero fire de par, zero durere! Alege 4, 6 sau 8 sedinte epilare definitiva THR pentru zona inghinala si interfesieri. Cea mai noua tehnologie, THR - FREEZE LIGHT (IPL+RF) are rezultate incredibile chiar de la prima sedinta!

Lei 349 În loc de 1.320,00 Lei Cupoane comandate 16 Oraș Bucuresti
Discount 74% Site expirat

informații

 

Intervalul de timp dintre ședinte este de aproximativ 4-8 săptămâni, în funcție de ritmul de creștere al noilor fire de păr, după terminarea tratamentului fiind recomandată o ședință de întreținere, la intervale mai mari de timp, respectiv o dată pe an.
Creșterea foliculului de păr este structurată în 3 faze, respectiv: faza de creștere activă (anagena), faza de regresie (catagena), când creșterea este oprită, și faza de pauză (telogena), când firul de păr se pregătește pentru o noua creștere.
Eficiența maximă a tratamentului de epilare definitivă este obținută în prima fază (anagena), deoarece se acționează direct asupra firului de păr, acesta fiind momentul în care căldura produsă de aparat este condusă de către fir direct la celulele germinative ale foliculului pilos. În oricare dintre celelalte două faze, tratamentul nu îşi realizează scopul, deoarece nu se va ajunge la distrugerea rădăcinilor, firul de păr necomunicand direct cu rădăcina.
Astfel, la un anumit moment, doar un anumit procent de foliculi se află în faza de anagenă, aceasta fiind rațiunea pentru care este necesară repetarea procedurii, tratamentul implicând aproximativ 6-12 ședințe/zona vizată, rezultatele și numărul ședințelor fiind direct influențat de culoarea pielii, culoarea și grosimea firului de păr, adâncimea rădăcinilor, ciclul de creștere al părului, zona supusă tratamentului, factorii genetici individuali, intensitatea luminii setate, precum și de modalitatea de epilare anterioara a pacientului.

Locație