Descopera Pasi Noi de Dans - Tango, Salsa! 30 RON pentru 4X Sedinte de Tango + 4X Sedinte de Salsa! Grupa incepe Marti, 21 Februarie 2017 la ora 20:10! Program: Marti si Joi 20:10 - 21.00 Vino la Start Dancing, zona ultra-centrala: Cismigiu!

Lei 30 În loc de 100,00 Lei Cupoane comandate 6 Oraș Bucuresti
Discount 70% Site expirat

informații

Tangoul a aparut in periferiile din Buenos Aires in jurul anului 1880 in baruri, bordeluri etc, unde barbatii singuri isi petreceau vremea band, jucand carti sau dansand. A dansa tango cu o femeie in acea vreme era considerat obscen – imbratisarea este prea intima, picioarele se ating si se intrepatrund… Astfel, daca barbatii doreau sa incerce un pas nou sau sa invete sa danseze, singura posibilitate era sa danseze cu un alt barbat. Dansatorii de tango repetau intre ei astfel incat sa atraga admiratia doamnelor. Experimentand si dansand unii cu altii, acesti dansatori, multi anonimi, au creat dansul tango.

Salsa isi are originile in Cuba si este rezultatul combinarii mai multor stiluri informale de dans din regiunea Caraibelor. Asa cum indica si numele sau - in limba spaniola, salsa desemneaza un sos creat prin amestecul mai multor ingrediente picante – acest dans senzual a aparut prin fuziunea mambo, danzon, guaguanco, son cubanez si a altor dansuri cubaneze traditionale, integrand o puternica influenta africana. Se danseaza solo, in pereche si in grupuri de mai multe perechi, cu schimbari frecvente de parteneri (Rueda de Casino) pe muzica cu acelasi nume: salsa.

ZipBox.ro si Start Dancing iti ridica tonusul si moralul cu sedinte de dans cu ajutorul carora vei invata pasi esentiali, te vei simti minunat, te vei distra, vei socializa si-ti vei mentine silueta!

Platesti doar 30 RON in loc de 100 RON pentru 4X Sedinte de Tango + 4X Sedinte de Salsa

Grupa incepe Marti, 21 Februarie 2017 la ora 20:10

Program: Marti si Joi 20:10 - 21:00.

Sedintele pierdute nu se recupereaza.

O persoana poate cumpara oricate vouchere, dar poate folosi doar unul singur in nume propriu, restul putand fi facute cadou.

Cursurile se desfasoara la Sala de Sport a Scolii Gimnaziale "Vasile Alecsandri" situata pe Str. Stirbei Voda nr. 32-34 (vizavi de Conservator/ Cismigiu).

Oferta se adreseaza cursantilor noi, cei care au mai participat la orele sustinute de Scoala StartDancing beneficiaza de reducerea permanenta de 20%.

Dupa achizitionarea voucherului, inscrierile se fac online la adresa:
http://www.startdancing.ro/sct_4/inscrieri_la_cursuri_de_dans_sportiv_pentru_incepatori.htm

Voucherele sunt nominale.

In fiecare marti se va studia Tango, iar joi Salsa.

Mai multe informatii: www.startdancing.ro

Condiții de utilizare

 

Locație