De acum, tu si Demi Moore puteti folosi aceleasi cosmetice profesionale Il-Makiage. Descopera si tu magia frumusetii cu doar 200 RON in loc de 400 RON

Lei 200 În loc de 400,00 Lei Cupoane comandate n/a Oraș Bucuresti
Discount 50% Site citydays.ro expirat

informații

 


Madonna, Linda Evangelista, Demi Moore si multe alte vedete de la Hollywood au ales sa foloseasca produsele de machiaj profesionale Il-Makiage. Fie ca este vorba despre un machiaj de zi, de seara sau unul de scena, textura minerala si cele peste 500 de produse disponibile fac din cosmeticele Il-Makiage unul dintre cele mai de calitate si exclusiviste branduri din lume, intotdeauna in trend cu vremurile in care traim.


Lasa-te pe mana profesionistilor care au absolvit cel mai mare colegiu de make-up din lume pentru o sedinta profesionala de make-up cu cosmeticele Il-Makiage. La finalul sedintei de infrumusetare primesti bonus un fard de pleoape.


Cu o experienta de peste 30 de ani, Il-Makiage este o companie internationala de make-up profesional fondata in 1972 in USA, New York. La scurt timp dupa lansare reuseste sa se impuna ca lider de piata multumita abilitatii de a satisface dorintele clientilor si chiar mai mult, de a le oferii un serviciu exclusivist cu produse de calitate la nivel inalt. Il-Makiage este raspandit in intreaga lume in orase precum New York, Paris, Roma, Tokyo, Budapesta, Tel Aviv, Salonic etc.


Valabilitate cupon:  • pana pe 3 februarie 2011 


Coordonate locatie:1. Str. Halelor 7, et. 3;


2. Afi Palace Cotroceni (parter);


3. Baneasa Shopping City (etaj 1).


Telefon: 0731.002.107


www.il-makiage.com


info@il-makiage.eu


 

Condiții de utilizare