Pachet pentru indragostiti cu doar 25 Ron: 7 Carti + 1 Set de Carti Postale cu imagini si citate despre iubire

Lei 25 În loc de 108,00 Lei Cupoane comandate 22 Oraș Bucuresti
Discount 77% Site ideals.ro expirat

informații

Termeni voucher:

Voucher-ul se poate folosi pana la data de 28 februarie. Un client poate achiziţiona oricate cupoane doreste, fie pentru uz personal, fie pentru a le face cadou.


Descriere oferta

iDeals.ro te ajuta in caz ca nu te-ai hotărât ce cadou vei oferi persoanei dragi de Valentines Day.

Renunţă la cadourile tipice si expirate, la ursuleţii de plus sau la canile pe care sunt inscripţionate alinturile voastre. Acum e momentul sa devii mai inspirat si sa încerci sa iţi surprinzi persoana draga cu un pachet de cărţi de la editura Ascendent.

Cărţile sunt printre cele mai frumoase cadouri pe care le poţi face cuiva, mai ales daca este vorba de persoana iubita, iar cadoul dedicat iubirii voastre.

iDeals. Iţi oferă pentru suma de 25 lei acest pachet pentru îndrăgostiţi: 7 cărţi + 1 set de 12 cărţi poştale cu imagini si citate despre iubire.

“Timpul iubirii” de Clara Toma, “Despre senzualitate si sexualitate” de Lise Bourbeau, “Despre relaţiile intime” de Lise Borbeau, “Iubirea e una” de Clara Toma, “Credeam ca este de ajuns sa te iubesc” de Jacques Salome,” La capătul tramvaiului 44” de Clara Toma, “Elogiul căsătoriei, al fidelităţii si al altor nebunii” de Christiane Singer sunt cărţile ce le poţi adăuga in Biblio dragostea ta sau le poţi face cadou jumătăţii tale.

Cu siguranţă cadoul tau va fi apreciat fiind o declaraţie de dragoste sincera.

Locație