Hai la teatru: 2 bilete la pret de 1 la "Intoarcerea de acasa"!

Lei 20 În loc de 40,00 Lei Cupoane comandate n/a Oraș Bucuresti
Discount 50% Site coolbuy.ro expirat

informații

 Teatrul La Scena prezinta, in data de 18-Ianuarie-2011 orele 20:00, spectacolul "Intoarcerea de acasa" regia Vinicius Tomescu. Prin CoolBuy cumperi doua bilete la pretul unuia singur. Un voucher de 20 RON permite accesul la acest spectacol pentru doua persoane, pretul initial 20 RON/persoana.

ATENTIE! Intrarea la acest spectacol este permisa doar persoanelor care au implinit 18 ani. Spectacolul contine scene de nuditate. Spectacol pus in scena de Compania de teatru S-Baroc, regia Vinicius Tomescu, cu: Anis Doroftei, Andreea Ilinca, Dan Murzea, costume Cristina Neacsu, light-design Roxana Docan – Teatrul La Scena din Bucuresti.

Condiții de utilizare

 Oferta este limitata la un numar total de 50 de vouchere, capacitatea este de 100 de persoane. Un voucher asigura intrarea pentru doua persoane la spectacolul de teatru "Intoarcerea de acasa" din data de 18-Ianuarie-2011 la Clubul "La Scena", orele 20:00.

Poti cumpara pana la 5 vouchere pentru a le face cadou.

Intra in "contul meu/comenzile mele", editeaza numele persoanei care-l va folosi si prezinta-l in forma tiparita la intrarea in teatru.

Pretul include toate taxele, factura o regasesti in "contul meu/facturile mele'' pe www.coolbuy.ro

Locație