Aplicat unghii false cu tips si gel plus French Manicure, la jumatate de pret – Salon Madame.

Lei 69 În loc de 140,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 51% Site groupon.ro expirat

informații

Aplicat unghii false cu tips si gel plus French Manicure, la jumatate de pret – Salon Madame.

Feminitatea este un dar cat si un act de vointa: ca femeie, probabil ca v-ati obisnuit cu toate micile sacrificii pe care trebuie sa le faceti pentru a avea o silueta perfecta, o piele fina, un chip de inger sau o manichiura eleganta. Cel putin cand vine vorba de manichiura, se stie cat de greu este sa-ti pastrezi unghiile naturale la lungimea dorita, fara sa le rupi sau sa le prinzi in fermoarele gentilor.

Acum nu mai trebuie sa asteptati o eternitate pentru a avea unghii lungi si ingrijite: este suficient sa cereti sfatul expertilor de la Salon Madame, care va vor recomanda cele mai noi produse de ingrijire a mainilor pentru o manichiura perfecta!

In pofida speculatiilor, unghiile false prezinta mai multe avantaje: sunt usor de indepartat, sunt elegante si, daca sunt aplicate si intretinute corect, chiar protejeaza unghiile adevarate, mai ales in cazul unei caderi de calciu, cand unghiile sunt cele mai afectate.

In plus, la Salon Madame sunt utilizate produse profesionale de ingrijire a unghiilor, recomandate de specialisti in beauty din intreaga lume: Orly, IBD, CCN si Akzent, pentru a fixa unghiile si pentru a le conferi un invelis puternic si flexibil, rezistent in timp.

Salon Madame

Gheorghe Sincai 12, 040313 Bucuresti
http://groupon.ro/

Locație

Preț0 lei